Sanatatea pacientilor nostri si accesul acestora la servicii medicale la cele mai inalte standarde sunt preocuparile noastre de zi cu zi.

De aceea, ne bucuram sa va anuntam faptul ca Centrul Medical Mediplus a achizitionat cea mai avansata tehnologie in materie de screening vascular, aparatul VaSera VS-2000, fiind singura clinica din tara care dispune de acesta.

Noul sistem de evaluare vasculara VaSera VS-2000 este un instrument de screening pentru arterioscleroza, care poate masura:

- Gradul de rigiditate arteriala de la inima si pana la glezna;

- Tensiunea arteriala in maini si picioare;

- Indicele Glezna-Brahial  pentru a evalua boala arteriala periferica.


Evaluarea riscului cardiovascular:

- VaSera capteaza in mod neinvaziv si simultan undele de impuls in toate cele patru membre si calculeaza tensiunea arteriale si indicele de rigiditate arteriala. Acest lucru face posibila examinarea rigiditatii arteriale și gradul tulburarilor circulatiei sanguine in vasele de sange de la nivelul membrelor inferioare ale pacientului.

- Indicele Vacular Cardio-Glezna reflecta rigiditatea arteriala de la inima (valva aortica) la glezna. Acest indice ofera instrumente pentru detectarea precoce a aterosclerozei si evalueaza progresia și raspunsul la terapie ale acesteia.
Cercetarile au demonstrat sensibilitatea masuratorilor la dislipidemie, diabet zaharat, boli de inima si alte afectiuni.
Indexul Vacular Cardio-Glezna este foarte potrivit pentru detectarea rigiditatii arteriale la pacientii cu hipertensiune arteriala.

- Indicele Glezna-Brahial este un indice standardizat al gradului de blocaj arterial existent la nivelul membrelor inferioare, din cauza problemelor arterelor periferice.

Ne pasa de inima ta!

Nu mai amana! VIno acum in Centrul Medical Mediplus pentru o consultatie cardiologica cu aparatul VaSera VS-2000, pentru o evaluare a riscului cardiovascular!

Sectia cardiologie

Avem grija de inima pacientilor nostri cu o echipa de medici experimentati si echipamente performante.

Chestionar satisfactie