Waterlase ® iPlus introduce o noua platforma de tehnologie laser care vesteste noua generatie a medicinei dentare cu rezultate clinice superioare si o mai placuta experienta a pacientului in cazul multor proceduri stomatologice. Waterlase ® iPlus incorporeaza un extraordinar set de articole inovatoare ca si detalii cerute de detinatorii de lasere din intraga lume. Caldura si vibratiile sunt cauzele principale ale durerii asociate lucrului cu instrumentarul rotativ (freze). De vreme ce prelucrarea dintelui cu ajutorul tehnologiei Waterlase® iPlus nu cauzeaza nici caldura, nici vibratii, majoritatea procedurilor stomatologice pot fi executate fara durere , eliminand efectiv necesitatea anesteziei.

Beneficiile sunt :

  • Tratamentul cu laserul este rapid, silentios, foarte precis, nu este dureros si nu implica sangerari.
  • Indepartarea precisa a tesutului cariat, ceea ce permite conservarea structurii dentare sanatoase si mentinerea unei dentitii sanatoase timp indelungat.
  • Realizeaza eficient numeroase proceduri pe tesutul moale, cu sangerare minima sau absenta si ii ofera dentistului un instrument de inalta tehnologie, cu ajutorul caruia poate efectua manopere greu realizabile prin procedurile clasice.
  • Se evita multe din problemele datorate slefuirii la turatii inalte, inclusiv fisurile datorate vibratiilor si turatiei rapide a frezelor, fisuri care pot slabi structura dentara cauzand viitoare probleme.
  • Waterlase® iPlus sterilizeaza pe masura ce taie, reducand astfel sansele de contaminare bacteriana. Suprafata tratata este sterilizata pana la 0,4 mm in adancime
  • Prepara dintii intr-o maniera ce maximizeaza adeziunea obturatiilor, asigurandu-le durabilitatea.
  • Laserul poate fi folosit pentru o multitudine de interventii : chirurgia tesutului moale, tratament de canal, desensibilizare, reconturare osoasa, tratamentele bolilor paradontale, albirea eficienta a dintilor, ortodontie, etc.

Adreseaza-ne o intrebare

 

Chestionar satisfactie