Dioda laser EPIC ™ este un dispozitiv chirurgical si terapeutic de ultima generatie, proiectat pentru o mare varietate de proceduri orale, ale tesuturilor moi si dentare, albire, precum si pentru reducerea durerii.


Chirurgia  tesuturilor moi

EPIC ™ ofera  cel mai  precis control  al interventiei asupra tesuturilor  moi  printr-o  multitudine de proceduri . Bazat pe o tehnologie revolutionara a undelor laser, echipamentul EPIC ™  opereaza tesuturile moi  reducand sangerarea pentru un  confortul maxim al  pacientului.

Albirea laser
EPIC ™ este metoda ideala de albire a  dintilor.  Cu echipamentul laser  EPIC ™  se poate efectua  procedura de albire (ambele arcade),  o medie de 4-6 nuante, in numai 20 de minute, mai repede decat orice alta procedura clasica.


Confortul pacientului
Unul dintre aspectele cele mai promitatoare ale laserului stomatologic este oportunitatea de a lucra cu  mai  putin anestezic si  o afectare redusa  ale  tesuturilor.  Functia  ComfortPulse, un sistem inovator  marca Biolase™,  livreaza  microimpulsuri de energie  controlate cu precizie catre tesuturile asupra carora se lucreaza,   urmate de  un scurt  timp pentru a permite tesutului sa raspunda pozitiv.
Laserul EPIC ™ introduce o setare e noua a functiei ComfortPuls , care ofera catre  tesutul  zece milioane de impulsuri  pe secunda, rezultand  un confortul imbunatatit al  pacientului,  o afectare redusa a  tesuturilor  din jur  si  o vindecare mult mai rapida.

Chestionar satisfactie